“Монголчуудын идээ ундааны товчоон” танин мэдэхүйн нэвтрүүлэг. “Эергүү цээрт эрхэм хүндлэлт Улаан идээ” цуврал нэвтрүүлгийн 2-р. “Бог малын гэдэс дотрыг цэвэрлэх, хярамцаг бэлтгэх арга” сэдвээр бэлтгэлээ.
Бог малын гэдэс дотрыг цэвэрлэх, хярамцаг бэлтгэх арга | ||
Үзсэн: 2211 | Mongolian National Broadcaster |
Сэтгэгдэл бичих:
АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд MNB.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. ТА сэтгэгдэл бичихдээ хууль зүйн болон ёс суртахууны хэм хэмжээг хүндэтгэнэ үү. Хэм хэмжээг зөрчсөн сэтгэгдэлийг админ устгах эрхтэй. Сэтгэгдэлтэй холбоотой санал гомдолыг 70127055 утсаар хүлээн авна.