“Монголчуудын идээ ундааны товчоон” танин мэдэхүйн нэвтрүүлэг. Нарийн навчит хөвөн оройт, сөөгөн боролзгоно, нохойн хошуу, боргоцойг цайнд хэрэглэх талаар бэлтгэсэн дугаарыг та бүхэн сонсож байна.
Урь сэтгэлийн амт, уламжлалт цайны ургамал | ||
Үзсэн: 1708 | Mongolian National Broadcaster |
Сэтгэгдэл бичих:
АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд MNB.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. ТА сэтгэгдэл бичихдээ хууль зүйн болон ёс суртахууны хэм хэмжээг хүндэтгэнэ үү. Хэм хэмжээг зөрчсөн сэтгэгдэлийг админ устгах эрхтэй. Сэтгэгдэлтэй холбоотой санал гомдолыг 70127055 утсаар хүлээн авна.