Шууд Chart

Хушгыг усанд хонуулж идвэл дархлаа сэргэнэ

2014-07-25 10:52:48

 

Соёолсон улаанбуудай эрүүл мэндэд ашигтай. Усанд хонуулсан улаанбуудай тун хурдан соёолдог байна.
Хоёр долоо хоног усанд соёолуулсан хушганы хүний биед үзүүлэх нөлөө эрс нэмэгддэг аж.
Та нэг килограмм цэвэрлээгүй хушган дээр хүйтэн ус хийнэ. Хушга усанд далд орсон байх ёстой. Ингээд цонхны тагтан дээр 14 хоног байлгах хэрэгтэй. 

 

Энэ жор таны бие организмыг эсийн түвшинд залуужуулж, дархлааны системийг нөхөн сэргээнэ. Түүнчлэн мэдрэлийн системд сайн. Соёолуулсан хушга нь биеэс шаарыг гадагшлуулж, цусны системийг цэвэрлэхээс гадна ясны эдүүдэд тэжээл болдог байна. 

 

 

Нийтэлсэн: Д.Жамбалдорж

Хушгыг усанд хонуулж идвэл дархлаа сэргэнэ  
Үзсэн: 1420 Mongolian National Broadcaster  

Сэтгэгдэл бичих:

АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд MNB.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. ТА сэтгэгдэл бичихдээ хууль зүйн болон ёс суртахууны хэм хэмжээг хүндэтгэнэ үү. Хэм хэмжээг зөрчсөн сэтгэгдэлийг админ устгах эрхтэй. Сэтгэгдэлтэй холбоотой санал гомдолыг 70127055 утсаар хүлээн авна.
1000 Сэтгэгдэлээ бичнэ үү

Бидэнтэй нэгдээрэй